Nettstedet er sist oppdatert den

21. oktober 2018

BussPage.net © 2018

Jan Vidar Stenhaug - Sundbyfoss, Norway

Video - Buss for tog:

Vi har nå også fått vært med UniBuss Vestfold når de kjørte Buss for tog, på oppdrag for NSB. På denne siden vil vi legge ut videoer fra disse turene, og her er de første.

 

6 videoer på nettsiden

 

 

www.busspage.net

 

En hobbyside med

buss som tema

 

A hobby website, dedicated to buses

 

Om våre bilder:

Hvis du finner noen bilder her som du gjerne vil ha i full kvalitet, så send oss en e-post her: BussBilder

Asker - Lysaker - Oslo S:

Asker - Lysaker - Oslo S.

Her er vi med på Buss for tog, lørdag 13. februar 2016 kl. 1258. Turen gikk fra Asker stasjon til Lysaker og videre til Oslo S. Det er UniBuss som kjører bussen, på oppdrag for NSB.

 

Oslo S - Lysaker - Asker.

Dette er Buss for tog, lørdag 13. februar 2016 fra Oslo S kl. 13.30. Turen gikk fra Oslo S til Lysaker og videre til Asker stasjon. Også dette er med UniBuss, som kjører på oppdrag for NSB.

 

Asker - Lysaker - Oslo S - Lysaker - Asker.

Dette er Buss for tog, søndag 14. februar 2016 fra Asker kl. 13.17. Turen gikk fra Asker til Lysaker og så snudde vi på Oslo S før vi kjørte tilbake til Lysaker og videre til Asker stasjon. Også dette er med UniBuss, som kjører på oppdrag for NSB.

 

 

 

Drammen - Brakerøya - Lier - Asker:

Drammen - Brakerøya - Lier - Asker.

Vi var med UniBuss og kjørte Buss for tog søndag 17. april 2016. Her går turen fra Drammen kl. 13.30 til Asker via Brakerøya og Lier stasjoner.

 

Asker - Lier - Brakerøya - Drammen.

På denne Buss for tog-videoen går turen fra Asker kl. 13.00 til Lier stasjon og derfra videre til Brakerøya stasjon før vi ender opp på Drammen stasjon. Dette er også fra søndag 17. april 2016.

 

Asker - Lier - Brakerøya - Drammen - Brakerøya - Lier - Asker.

Dette er også fra søndag 17. april 2016. Turen går fra Asker kl. 09.15 til Drammen og tilbake til Asker igjen med Buss for tog. Også denne turen er det UniBuss Vestfold som kjører på oppdrag for NSB.

 

 

 

www.busspage.net - En hobbyside med buss som tema - A hobby website, dedicated to buses