Velkommen til BussPage

- bussens hjem på nettet

Hvem er vi i BussPage?


In English in the green box.

BussPage er en hobby jeg driver som er dedikert til buss, bussbilder og bussvideoer  fra hele verden.


Dette er ikke et busselskap - vi har ingen busser!


Jeg er en tidligere bussjåfør for Norgesbuss Vestfold. Jeg kjørte fast på rute 01 Stavern - Horten, helt frem til jeg opplevde ett væpnet ran på jobb i 2001. Det førte til en lengre stopp i busskjøring for min del, men fra 2012 til 2024 har jeg vært timesjåfør hos UniBuss Vestfold. Og nå i 2024 er det Vy Buss i Steinkjer som er blitt neste arbeidsgiver.


Men bussinteressen har vært der hele tiden, og jeg har alltid med meg kamera når jeg er ute på kortere eller lengre turer. Så jeg har slått sammen disse to interessene.


Den 10. april 2007 startet jeg derfor denne hjemmesiden - først med adressen buss.page.tl - men fra den 22. desember 2008 flyttet vi hit til busspage.net.


Alle foto og videoer har enten jeg eller min kone tatt, men med noen få unntak: Det er noen bilder som er  av litt spesiell karakter, som vi har lånt fra andre. Men da står det tydelig ved fotoet at dette ikke er et vi selv har tatt.


Finner du noen bilder du gjerne vil ha i full kvalitet, så er det bare å ta kontakt her: BussPage. Men vi vil aldri dele bilder som vi selv ikke har tatt.

Avisen for Holmestrand og Hof, Jarlsberg, hadde en atikkel om oss den 2. septemer 2010. Les den som PDF ved å klikke på bildene.

2. november 2009, hadde vi denne annonser på nettsiden til Dagbladet. Klikk på bildet for å se som PDF.

Who are BussPage.net?


This is a hobby website dedicated to buses. On this site we have pictures and videos of buses from Norway and a few other contries. Almost all pictures are taken by us, except for a few. If you have any pictures ore videos you want to share with us, let us know on this address: BussPage.


We don't have any buses, and we aren't a bus company - it is no point in ordering a bustravel from us, ore sending a job application to us.


Have a nice tour on our pages - and welcome back another time!

PDF-filer av avisartikler fra Østlands-Posten og Sandefjords Blad om ranet i 2001: